وا قعا متاسفم

با سلام خدمت همه دوستان

درسته كه اينجا يه محيطه مجازيه و همه جور ادمي توش پيدا ميشه

ولي براي بعضي ادما متاسفم كه هنوز هركول نشناختن
و نمي دونن كه اين ادم اگرم واقعا پول دار باشه دليل نميشه كه ادمه سالمي از نظر روحي باشه

به نظر من ادمي هست كه در زندگي واقعيش عقده داره و اينه كه هي مي خواد خودشو اينجا بزرگ جلوه بده

اميدوارم نظر من اشتباه باشه

ولي اخرين مدرك من براي ادعام همين دو تاپيك اخريش كه اول ميگه ميلتون بدين تا براتون سهم معرفي كنم بعد ميگه كه ميل ندين چون مي خوام فقط براي اريا و يوگي ميل بزنم

پروتون من اگه مي‌خواستم خودمو بزرگ جلوه بدم با اسم اصليم مي‌نوشتم. آخه يه آيدي مجازي به نام هركول پوارو كه هيچ كس تا به حال اصلا نه صداش رو شنيده و نه ديدتش چطوري مي‌تونه باعث بزرگ جلوه داده شدن من بشه

=))

تو همين قدر كه توي دلت بخواي روي عقده حقارتت پا بزاري فكر كنم برات كافيه

با اين دو تاپيك اخري معلوم سده كه فقط ميخواستي ببيني چقدر طرفدار داري و چند نفر برات ادرس ميل ميزنن

تا پيش خودت فكر كني كه چقدر بزرگ هستي

متاسفانه جناب هركول در اين مورد حق با پروتون است

از اول هم من مي خواستم همين مطلب را بعد از ايحاد تاپيك شما بزنم ولي هر بار دست ولم لرزيد گفتم شايد هركول واقعا مي خواد كمك كنه

من فقط مي تونم بگم برات متاسفم

عزيزان:
من با هر دو طرف اين مبحث موافقم !!
لطفا به تاپيك اجاره اي من هم سر بزنيد !!
خوشحال خواهم شد !!
همراه با شاخص !!
همراه با بورس تا بدبختي كامل !!
http://www.talarebourse.com/forum/viewtopic.php?t=20430&start=260

با احترام
با احترام

پروتون جان گفتن اين واقعيتها تلخ است ولي بايد به شما حق داد .
من هم با نظر شما كاملا موافقم . البته ذاتا آدم بدي نيست

پگاه از اين نظر كه حرفتو زدي ازت ممنونم

از بقيه دوستان هم مي خوام نظرشونو بگن

شايد من در مورد هركول اشتباه كرده باشم؟

اتفاقا اينكه من فقط براي دو نفر مي‌خوام سهم معرفي كنم نشون ميده كه من قصد انداختن سهم رو به ديگران ندارم. چون كسي كه مي‌خواد سهم بندازه همه جا جار ميزنه كه بريد بخريد. ولي من فقط نيت خير دارم. وقتي مي‌بينم كه اين دو آيدي خيلي به من لطف دارن من هم فقط براي اين دو آيدي سهم معرفي خواهم كرد.

سينوهه اگر قرار باشه كه تو محيطه مجازي هم واقعيتو نگيم

و به اصطلاح محا فظه كار باشيم كه ...............

عمرا !!
پروتون عزيز !!
شما دير متوجه شده ايد !!
تازه جايزه هم مي خواهيد؟!!
اين مطلب كه شما گفته ايد ؛ اكنون جز آثار باستاني اين سايت ثبت شده است و كشف مجدد آن هيچ گونه پاداش يا افتخاري براي شما به دنبال نخواهد داشت !! (جايزه آن قبلا داده شده است !!)
هركول عزيز!!
شما هم اصلا ناراحت نشويد !!
خوب من هم مثل شما عقده اي هستم !!
اين كه ديگر ناراحتي ندارد !!

با احترام (براي پروتون!)
با احترام (براي هركول !)
با احترام (براي ساير اهالي بورس !)

پروتون عزيز
اشتباه پوآرو را بدرستي گوشزد كردي اما در قضاوت در مورد شخصيتش قدري تند رفتي. من هم مطالب ايشان را ميخونم و خيلي از انها هم درست بوده. تمايل به محبوب بودن هم خلاف و گناه نيست. شايد پوآرو فقط راه درستش را انتخاب نكرده.
از پوآرو عزيز خواهش ميكنم با يك عذرخواهي كوچولو از دوستانش در سايت بزرگيه خودش را نشون بده.

عاقبت هركول خودش را با اين كارش به همه نشون داد . متاسفم

آخه تكنيكال بي تكنيك. اتفاقا اينكه من فقط براي دو نفر مي‌خوام سهم معرفي كنم نشون ميده كه من قصد انداختن سهم رو به ديگران ندارم. چون كسي كه مي‌خواد سهم بندازه همه جا جار ميزنه كه بريد بخريد و شديدا تبليغ مي‌كنه. ولي من فقط نيت خير دارم. وقتي مي‌بينم كه اين دو آيدي خيلي به من لطف دارن من هم فقط براي اين دو آيدي سهم معرفي خواهم كرد.

تا كور شود هر آنكه نتواند ديد :p

هركول جون :)) :)) :)) من گمان ميكنم يكي از اين ايميلها خودت باشي و اون يكي هم ميخواد دستت بندازه ايميل داده اگر راست ميگي
سهم معرفي كن بعد از سه روز تايپيكت رو بيار بالا نمودارش هم قشنگ همينجوري كه از بقيه انتظار داري رسم كن تا همه حرفت رو باور كنن
چشم نخوري يه وقت از اين سهام انفجاريت :)) =)) :)) =)) >:D< =))

اونقدر سهم درپيت معرفي كن تا جونت بالا بياد.
اصلا اون پولي كه توسط تو بخواد بدست بياد بخوره تو سرت
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
نه شير شتر نه ديدار عرب
لعنت به هرچي انگليسي و انگليسي صفت و انگليسي اسم
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

من با اينكه مدت هاست به دليل از بين رفتن اعتمادم به اين بازار مطلب نزده ام نتوانستم با ديدن اين تايپيك وارد موضوع نشوم . به نظر منم اين يك فرد عقده ايه كه با چند تا آيدي در اين سايت عقده هاش رو خالي مي كنه . اون طبق نظريه بازي اريك برن با ايكار هاش شما ها رو در گير بازي هاش كرده و با احساس لذت روان بيمارش را آرامش دي دهد .

هركول جان مين مي دانستم كه اولين پاسخت اين خواهد بود كه اين آيدي مجازي است و ژون حقيقي نيست پس ......

ببين عزيز من مهم اين است كه پشت اين آي دي چه كسي و با چه شخصيتي نشسته است مهم آن شخصيت است ديگر چه فرق مي كند كه اسمش اكبر است يا اصغر در دنيا همه چيز همانطور كه حقيقي است همانطور هم مجازي است مهم زاويه ديد است .......

شما در اين مدت فقط خودت را گول زده اي والا هر كسي مي تواند با ديدن سهم هاي بالاي تابلو داد بزند كه آن را بخريد

عزيزكم اگر راست مي گويي روند مثبت ومنفي چند سهم را براي دو هفته بعد و براي يك ماه بعد تحليل كن تا همه ببيند كه چند مرده حلاجي

ضمنا لطف بفرما اون آيدي هاي ديگرت را براي دفاع از اين آي ديت فعال نكن

مرده شور دمت قيژ بيد تو ديگه كي بيدي :-*

هر كول نوشته :آخه تكنيكال بي تكنيك. اتفاقا اينكه من فقط براي دو نفر مي‌خوام سهم معرفي كنم نشون ميده كه من قصد انداختن سهم رو به ديگران ندارم. چون كسي كه مي‌خواد سهم بندازه همه جا جار ميزنه كه بريد بخريد و شديدا تبليغ مي‌كنه. ولي من فقط نيت خير دارم. وقتي مي‌بينم كه اين دو آيدي خيلي به من لطف دارن من هم فقط براي اين دو آيدي سهم معرفي خواهم كرد.

اون موقعه اي كه دوبس دوبس ميكني سهم درپيت ميندازي توپاچه خلق الاه چرا فكر انداختن سهم به

ديگران را نمي كني

=)) =)) هركول بيا يه سهم ديگه معرفي كن كه صف فروش شه يكم بخنديم =)) =)) =))

خداي بورس, نوشته

=D>