وا قعا متاسفم

گريه داره بيچاره كسانيكه با حرف ايشون سهم بخرن و ورشكست بشن

سينوهه جان من كه ماهي حدقل سي درصد سود مي‌كنم. بعد از انتخابات قسمت اصلي سرمايم رو از بورس خارج كردم و فقط با سي ميليون تومن ادامه دادم. توي بازار منفي بعد از انتخابات سي ميليون تومن رو تونستم بكنم 85 ميليون تومن. يعني بالاي 120 درصد سود

حالا هي شما خودتون رو با اين حرفا سرگرم كنيد. ما كه سود خودمون رو مي‌بريم. هر كي هم خواست همراهي كنه با كمال ميل در خدمتش خواهيم بود. شسم و سپاها و كماسه رو يه ماه ديگه بازدهيشون رو حساب كن بينم چقدر ميشه.

:D

ضمنا لينك زير فكر كنم در دهن همتون رو ببنده. من اگه سهم‌هاي خوبي معرفي نمي‌كردم مطمئن باشيد اينقدر از تاپيك زير استقبال نمي‌شد.

http://www.talarebourse.com/forum/viewtopic.php?t=23914&start=30

:D

هركول جان اصلا باهات موافق نيستم . تموم سهامي هم كه معرفي كردي باعث صف فروش و ريزش شده سعي كن دليل قوي بياري .
تايپيكهايي رو بالا بياري كه بعد از معرفي سهمت سهم بالا رفته باشه.
من كه نديدم و اين تايپيك هم گواهي بر تاييد حرف منه . ببين كه دليلش چيه كه هي دستت ميندازن و سعي كن عملكرد خوبي داشته باشي

خوب آقاي خول و چل تمام صحبت هم بر سر همين تاپيك است .
لطف كن و براي من هم ميل بزن :kharkhodeti@bemaze.com

دوستان عزيز فكر كنم هدف اصلي من از ايجاد تاپيك بين مبا حث دوستان گم شده

مسلما هر انساني اشتباه مي كند و هر سهمي كه توسط هر كسي معرفي شود امكا ن دارد مثبت و يا منفي بخورد

وانتظار هم نداشتم كه اين طور به شخصيت هركول توهين شو د
چون هركول داراي هر شخصيتي باشد چه خوب ويا بد به خودش مربوط مي شود

من فقط خواستم به ديگران و مخصوصا كسا ني كه تازه كار هستند و مطالب اين سايت را مطالعه مي كنند هشدار دهم كه متوجه شخصيت دو گانه اين فرد باشند

و راحت گولش را نخورند
و هر سهمي كه معرفي كرد را بدون اطلاعات كافي و تحقيق نخرند

پروتون عزيز اين را هم با شما هستم . نبايد اذيتش كرد خدا را خوش نمي آيد فقط گولش را نبايد خورد

تا اونجايي كه يادم مياد تا يه ماه پيش مي گفتي با 60 ميليون بعد از انتخابات شروع كرده بودي :-/

در ضمن تاپيك { خريد اين سهم از نان شب هم واجب تر است } هم براي خدمت به خلق زده بوديد و اصلا قصد (زبانم لال) سهم اندازون نداشتيد

رو هم خوب چيزيه

دروغ گويي كه كيلومتر نمي اندازد 60 تا 1000 توماني هم شايد يك نفر نداشته باشد بيايد چرنديات سرهم كند و مردم را بدبخت كند آيا درست است؟

دوستان متوجه تذكر من در مورد هركول شديد

متاسفم كه بازم بعضي از دوستان بازم ايميلشون ميدن

دعا مي كنم خدا تو اين روز مبارك همه مريضا رو شفا بده

همه رو به راه راست هدايت كنه

رونق مجدد رو به بازار بورس برگردونه

دوستان من فقط مي خواستم هشدار بدم تا هركول خوب بشناسين

از اين به بعد هم كسايي كه بهش اعتقاد دارن و كسايي هم كه فكر

مي كنن اون ادم مريضي هستش ديگه بهتره در اين مورد با هم بحثي نكنن

بهتره به قضيه بورس بپردازيم

خدا كنه همه تو اين بازار سود كنن

اين تا پيكو به مناسبت بر گشت هركول عزيز بالا اوردم

راستي چرا بعضي ها اينقدر از فسرب حرف مي زنند؟

( من خودم فسرب دارم)