با سلام
دوستان از من تازه وارد ميشنويد تپمپي را زير نظر بگيريد.
بعد از آن ماجراي حراجي و سقوط از 700 به اينجا به نظر ميرسد بايد مراقب رشد اين سهم بود.
با سلام
دوستان از من تازه وارد ميشنويد تپمپي را زير نظر بگيريد.
بعد از آن ماجراي حراجي و سقوط از 700 به اينجا به نظر ميرسد بايد مراقب رشد اين سهم بود.
پمپ سازی ایران
سلام دوستان پمپ ایران کف سهم روی 250 محکم شده حرکت به سمت 285تومن مراقب سهمتون باشید @};-@};-@};-@};-
سلام دوستان
درباره تولیدات شرکت توضیح می دهید.
فقط پمپ تولید می کنه.
دیگه چکار میکنه؟
تلمبه هم می زنه؟چقدر میزنه؟
یعنی چه مقدار تولید میکنه؟
کارخانه اش کجا هست. صادرات هم داره.
سپاس
سلام دوستان درباره تولیدات شرکت توضیح می دهید. فقط پمپ تولید می کنه. دیگه چکار میکنه؟ تلمبه هم می زنه؟چقدر میزنه؟ یعنی چه مقدار تولید میکنه؟ کارخانه اش کجا هست. صادرات هم داره. سپاس
سلام برار
انواع پمپ میزنه گل کش -دومکشه - فشارقوی - لجن کش -گریز از مرکز - الکترو پمپ های شناور - الکترو پمپ کف کش شناور و......
اما زدن تلمبه قاعدا بستگی به درخواست خواهان دارد و چقدر تلمبه زدنش بستگی به توان طرف دارد (مالی)
آدرسش شهر زیبا ی تبریز
تا مجمع افزايش سرمايه پمپ سازي فقط سه روز باقي است. سهمي كه بعد از مجمع رشد و سود خوبي با خود همراه دارد.
باسلام
افزایش سرمایه چه میزان است؟
آورده نقدی یا سوده انباشته؟
باتشکر
باسلام افزایش سرمایه چه میزان است؟ آورده نقدی یا سوده انباشته؟ باتشکر
تاریخ: 26/12/1391
کد: 120 dpm-iop-91a-
** ادارۀ نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایهای**
اطلاعیۀ صدور مجوز افزایش سرمایه
در اجرای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب آذرماه 1384)، تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدیدشرکت گروه صنایع پمپسازی ایران (سهامی عام)*،در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخصات زیر و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع میباشد. تعداد سهام قابل انتشار:*** 60 میلیون سهم***
ارزش اسمی هر سهم: 1000*** ریال ***
مبلغ افزایش سرمایه: 60 میلیارد ریال 60 درصد
منبع تأمین افزایش سرمایه: سود انباشته موضوع افزایش سرمایه:*** اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج مربوط به سرمایهگذاریهای انجام شده*** خاطر نشان ميسازد، انجام افزایش سرمایه حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكانپذير خواهد بود. عدم انجام افزایش سرمایه در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از اين سازمان خواهد بود.
تاریخ: 26/12/1391 کد: 120 dpm-iop-91a- ** ادارۀ نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایهای**
اطلاعیۀ صدور مجوز افزایش سرمایه
در اجرای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب آذرماه 1384)، تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدیدشرکت گروه صنایع پمپسازی ایران (سهامی عام)*،در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخصات زیر و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع میباشد. تعداد سهام قابل انتشار:*** 60 میلیون سهم*** ارزش اسمی هر سهم: 1000*** ریال *** مبلغ افزایش سرمایه: 60 میلیارد ریال 60 درصد منبع تأمین افزایش سرمایه: سود انباشته موضوع افزایش سرمایه:*** اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج مربوط به سرمایهگذاریهای انجام شده*** خاطر نشان ميسازد، انجام افزایش سرمایه حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكانپذير خواهد بود. عدم انجام افزایش سرمایه در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از اين سازمان خواهد بود.
دوست عزیز
با این اطلاعیه ای که شما زدید بایدحدودا 1ماه دبگه مونده باشه
یا من اشتباه می کنم؟
عشق من حسام
دوست عزیز
با این اطلاعیه ای که شما زدید بایدحدودا 1ماه دبگه مونده باشه
یا من اشتباه می کنم؟
عشق من حسام
| از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 1392/02/04 درمحل دفتر شرکت واقع در خيابان وليعصر - نبش ميرداماد - مجتمع اسکان - برج 2 - طبقه اول برگزار میگردد حضور بهم رسانند. |
| **ب– دستور جلسه : **تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه |
| از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 1392/02/04 درمحل دفتر شرکت واقع در خيابان وليعصر - نبش ميرداماد - مجتمع اسکان - برج 2 - طبقه اول برگزار میگردد حضور بهم رسانند. |
| **ب– دستور جلسه : **تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه |
پس
ازفردا پیش بسوی خرید تپمپی................
عشق من حسام
امروز** پله آخر را به طور سنگين **اضافه كرديم.
بازار ارزش تپمپي را بعد از مجمع و بازگشايي خواهد فهميد كه چه سهمي را از دست داده است.
در روز هاي آتي بيشتر از سهم تحليل و بررسي خواهد شد و از دوستان سهامدار نيز تقاضا مي شود دانسته هاي خود را دريغ نفرمايند.موفق باشيد.
اين تبليغ نيست فقط جهت بررسي و مطالعه است:
پمپ سازي ايران ( تپمپي ) را دريابيد،
هفته آتي آغاز حركتش است با هدف 100 درصدي رشد.
1- از نظر بنيادي قوي
2-با p/e پايين
3- سود نقدي بالا
4-نيز در كف قيمت 5 ساله
5- جزء سهامي كه تاكنون رشد قيمتي در دو سال اخير نداشته.
6-بزرگترين و منحصر به فرد ترين سهم در زمينه پمپ در ايران و بزرگترين صنعت و فروش پمپ در كشور با نمايندگي هاي فروش شرياني بسيار در كشور.
**اولين قدم رشد هفته آتي با بازگشايي نمادش فردا يكشنبه ،خواهد بود .
روز بازگشايي سهم تنها فرصت ورود به سهم.
راي سال مالي جديد اولين پيش بيني كه اوايل خرداد اعلام خواهد شد، انتظار مي رود شركت بالاي **40 درصد تعديل مثبت سود اعلام كند، اين خبر تاكنون تاييد نشده اما در بازار شايع شده كه شركت اين امر را در اولين پيش بيني اعلام خواهد كرد كه به علت افزايش نرخ فروش هاي انواع پمپ براي سال مالي محاسبه گرديده، در صورت انجام اين افزايش نرخ به صورت تقريبي 20 درصد، تعديل مربوط بيش از 50 درصد خواهد بود. به احتمال زياد به علت افزاش قيمت هاي اكثر محصولات تجهيزاتي اين امر براي پمپ سازي ايران دور از ذهن نيست. در ضمن در دو شركت عمده پمپ سازي كه زير مجموعه هستند شاهد افزايش سود و تعديل است كه با محاسبه اين تعديل ها رقم مزبور بالاي 60 درصد خواهد رسيد، پس منتظر بازگشايي و** گزارشات پمپ سازي** براي سال مالي جاري و جديد هستيم.
در ضمن چون سهم محدود و احتمال هر آن دارد در قيمت هاي بالا به علت ارزشمندي اش باز بشه ، مخصوصا" كه قيمت بازگشايي شده 176 تومان كه اگر سود نقدي 40 تومان را از قيمت سهم كم كنيم رقم 136 تومان با سود بالاي 55 تومان براي سال مالي جديد خواهد بود و اين يعني ر*شد هيجاني و انفجاري *سهمي كه تاكنون توسط بازار فراموش شده بود و بايست ارزشش را با رشد خود حفظ كند.موفق باشيد.