دوستان محترم ، كسي از اوضاع والبر خبري داره وپيش بيني اينكه تا كي اين صف فروش سنگين خواهد بود؟!
يكي از سهام هايش پي آذر است كه 35٪ تعديل منفي دارد
پياذر اصلا عددي در البرز حساب نمي شود كه بخواهد باعث منفي يا مثبت شدن البرز شود.
برنامه هاي امسال البرز :
تشكيل هولدينگ شيميايي در تولي پزس
انتقال پرتفوي بورسي به اعتلا البرز
افزايش صد در صد سرمايه
انتقال توليد دارو به سبحان و تولي پرس
تعديل eps الان هم مي تواند انجام دهد ولي نمي خواهد اين مقدار سود شناسايي كند
اين ميزان سود بالاترين ميزان سود توسط البرز در طول تاريخ اين شركت بوده است شركت براي ابنكه روند را مثبت نگاه دارد مي خواهد مقداري براي سال بعد نگاه دارد شركت معمولا سعي دارد هميشه خبري براي سهام داران داشته باشد ولي علت اين جو تصميم غلط هيات مديره در زمان افزايش سرمايه
است كه باعث ميشود اعتماد سهام داران سلب شود .
به هر حال سال اينده اين شركت خبرهاي خوبي دارد سهام خود را خيلي ارزان از دست ندهيد
از كي تا حالا حجم مبناي وابر برداشته شده كه ديروز با 500دونه منفي5خورد
برآورد خالص ارزش دارایی شرکتهای صنعت دارو (اعتلا، تیپیکو، والبر، دسبحا، وپخش، برکت): http://www.edbibroker.com/Report/Analysis?id=153
به نظر من والبر زیر 200 تومان برای خرید کم ریسک ومناسب است تاریخ 97/12/10
از اخرین فرصتهای خرید سهمی خوب با سودی عالی در قیمتهای زیر 200 تومان نهایت لذت را ببرید
با تشکر.
در صورت امکان تحلیل بنیادی را به اشتراک بگذارید
توی والبر چه خبر است خدا داند فقط این را میدانم این کد به کد کردنها نشان از صعودی بالا دارد 20 نفر 2میلیون 800 هزار تا خریده اند در روزهای قبل هم تناسب خرید وفروش ها نشان از جمع شدن سهم داشته ودارد
به جای خرید عرضه اولیه والبر را بخرید
به جای خرید عرضه اولیه والبر را بخرید
اقا جواد نیازی به تبلیغ والبر نیست...وقتش که برسه حتی از تو تلویزیون هم خودشون تبلیغ میکنن!!!ما فقط باید در کف قیمتی وارد بشیم
امروزهم یک پله دیگه خرید کردم در قیمتهای 200 201 202 203!!!!!
خیلی ظلم بود این سهم با این ارزش زیر 200 تومان بود فعلا هم 220 تومان بریا خرید مفت است
خیلی ظلم بود این سهم با این ارزش زیر 200 تومان بود فعلا هم 220 تومان بریا خرید مفت است
:D:D:D:D:D
فعلا239 تومان
والبر از لحاظ تکنیکال به دید بلند مدت(چند ساله)برای خرید مناسب است.به دید بلند مدت توانایی رشد تا 3300 تومان را دارد
این هم یک نظر از پدیده قرن چند ساله 10 ساله یا 100 ساله یا 1000 ساله همه اینها میشود چند ساله
واقعا حیف از اینکه به بعضی بگویی ادمک حتی ادمک احم ق هم برایشان زیاد است
بعض انقدر احم ق هستند که نمیدانند روی هیچ سهمی نباید تک سهم شد همیشه باید در بازار سبد داشت
:D:D:D
فعلا239 تومان
:cool::cool::cool: