سهام بازان محترم كمك كنيد

با سلام
دوستان و سهام بازان محترم
بهترين سهام به نظر شما ها چيه من حدوده 10 ميليون دارم چي بخرم كه تا عيد سود خوبي كنم
با تشكر راسو [-o< :)>-

سلام
جناب راسو اينكه مي فرماييند سهام معرفي شود به ريسك تصميم گيري نهايي خودتون بر مي گردد بازار فعلي منفي و نزوليست و شايد بيشتر زيان در ان حكم فرما باشد تا سود اگر بلندمدت يكساله يا ميان مدت شش ماه بيشتر سهم مي خواهيند بخريند چشم معرفي مي كنم خودتون انتخاب و تصميم بگيريند چون عواقب اصلي ان شامل حال خودتان مي شود و ديني نيست
بهترين حالت و منطقي ترين حالت با سرمايه گفته شده كه زياد هم هست در حد سرمايه هاي ناچيز امثال مثل بنده تشكيل سبد پر تعداد سهام در شرايط بد فعلي بازار است حداقل 10 سهم مي توانيند در سبد خود در نظر بگيريند بنظرم سود كم و در حد پايين بهتر از ضرر زياد در شرايط فعلي بازار است
در مورد هر يك شرح كوچكي دادهام بقيه اش با خودتان كه تحقيق كنيند
واما.....................................................................................................

توسعه معادن روي ايران
تعديل مناسبي خواهد داد بلند مدت و ميان مدت
پتروشيمي اراك
بلند مدت
پتروشيمي اصفهان
گاز لوله
شركت قوي زير مجموعه وپترو و در قيمتهاي فعلي واقعا ارزنده است
بانك پارسيان
وپترو
از ساختمانيها وساخت و وتوس براي بلند مدت ارزشمندند
وليز
ونوين

بررسي و تحقيق بكنيند
به اميد ديدار و موفقيت جنابعالي

جناب راسوتاعيدهيچ نتيجه اي متصورنيست ولي ازآنجاييكه قيمتهابه كف وحتي برخيهازيركف هستندالان براي خريدخيلي مناسبه البته باديدميان مدت وبلندمدت واگه اتفاقي بيفته وقيمتهابكشن بالاديگه فرصت خريدنخواهي داشت . سهامهايي كه پيشنهادميكنم :

1 - سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي (ظرف چندماه آينده 100٪ افزايش سرمايه داره )

2 - سرمايه گذاري ملي ايران ( مورخ 21/11/83 مجمع فوق العاده داره و165٪ افزايش سرمايه ميده )قراره 18/11/83 نمادش بسته بشه .

3 - سرمايه گذاري توسعه معادن وفلزات

4 - سرمايه گذاري بهمن ( 400٪ افزايش سرمايه درطي چندسال آينده بتصويب رسيده )

همانطوركه كارشناسان بورس نيزمعتقدندشركتهاي سرمايه گذاري ازريسك كمتري برخوردارند.

با سلام خدمت راسوي عزيز
پيشنهاد بنده درباره خريدي كه بتواند تا عيد براي شما سودده باشد بسيار سخت است چرا كه همكنون شاخص كل بازار منفي است و پيشنهادهاي كه براي سهام سودده تا عيد بشود بسيار پر ريسك است پس اولا پيشنهاد من نسبت به خريد شما اين است كه ديدي بلند مدت داشته باشيد و براي كساني كه ديد بلند مدت دارند اين بازار بسيار هم عالي است وفرصت را از دست نميدهند دوما از خريد سهام وبا عجله وبا پيشنهاد دوستان وجوگيري دست به انتخاب سهم نزنيد سوما براي انتخاب سهم به كف قيمتي ان توجه بسيار داشته باشيد البته در اين بازار كفها هم كارايي خود را از دست داده اند اما بهر حال.....چهارما هر فرد مسيول خريد خود است پس توصيه من اين است كه با مشورتهاي بسيار خود تصميم گير خريد خود باشيد اما پيشنهادهاي من براي خريد را پس بررسي مي توانيد خريد نماييد
1.كربن ايران 2.گازو لوله3.سايپا (در كف قيمت)4.ايران خودرو 5.ليزينگ ايران6.بانك اقتصاد نوين
7.سرمايه گذاري هاي قوي 8.پتروشيمي اصفهان

سه سهم

سه سهم را بخر تا سود ببري به ترتيب 1- س بهمن 2-پارس الکتريک 3-س پتروشيمي البته در قيمت فعلي در کنار اينها س ملت را هم داشته باش