سرمايه گذاري بهمن

با سلام

امروز رفته بودم اداره سهام س بهمن ؛ داشتند سهام ارزش آفرينان را ميفروختند
هر سهمي 113 تومان . و هيچ گونه مهلتي براي پايان آن نيست اعلام نشده است.
دوستان اگر خبر ديگري از اين سهم دارند اعلام كنند.

اين شركت در تاريخ 15-6-82 تحت شماره ثبت 208567 تاسيس شده است
و عمده كاره ان خريد و فروش سهام شركتهاي بورسي وغير بورسي است
سرمايه شركت ده ميليون ريال كه به 10000 سهم 1000ريالي تقسيم شده است.
لازم به ذكر است به موجب مصوبه مجمع عمومي فوق العاده اختيار افزايش سرمايه شركت از مبلغ ده ميليون ريال به 1000 ميليارد ريال به هيات مديره واگذار شده است و هم اكنون افزايش سرمايه شركت ازمبلغ 10ميليون به 200 ميليارد ريال در حال اجرا است
سهامداران اصلي شركت
1-سرمايه گذاري بهمن
2-گروه بهمن
3- شركت بيمه ملت

ويژگي كليدي شركت

1- گذراندن نخستين دوره شركت به تاريخ 30-9-82 و احراز گزارش مطلوب و بدون بند از حسابرس وبازرس قانوني شركت
2-امكان پذيرش شركت در بورس اوراق بهادار پس از طي دومين سال متلي منتهي به 30-9-83
پيش بيني سود
بودجه پيشبيني شده شركت براي سال مالي 30-9-83 منتهي بر 35 درصدبازدهي موثر بر اساس سرمايه واريزي ميباشد سياست تقسيم سود پيشنهاد ي هيات مديره معادل20 درصد سود ميباشد.
تاريخ شروع واگذاري 1-7-83
تلفن شركت 8962910
فاكس 8962911
پايان

طي تماسي كه با مدير امور سهام شركتهاي سرمايه گذاري بهمن و ارزش آفرينان داشتم سقف خريد براي اشخاص حقيقي يكصد ميليون ريال و براي اشخاص حقوقي نامحدود(ولي با قيمتي20درصد بالاتراز پايه) ميباشد و اين شركت در سال 1384 وارد بورس خواهد شد.

وبهمن خريداريم
Writer1357@yahoo.com
منتها حتي الامكان تعداد زياد

ارزش افرينان رو چگونه ارزيابي ميكنيد
؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون ميشم كه جواب بديد

شايعه شد كه گروه بهمن مجوز بانك خصوصي را گرفته است.
ابتدا گفتند سرمايه گذاري بهمن بصورت بانك ميشود بعد صحبت از ارزش آفرينان شد
بالاخره معلوم نشد مجوز گرفتن بانك خصوصي صحت داره يا نه ؟

بانك خصوصي بهمن

سلام
بله اين گفته كاملاٌ حقيقت دارد...
ولي نه سرمايه گذاري بهمن ونه ارزش آفرينان قرار است به بانك تبديل شود...
بلكه تعاوني اعتباري ثامن الايمه و صندوق قرض الحسنه انصار المجاهدين قرار است با هم تركيب شده و با سرمايه گذاري گروه بهمن و كليه شركتهاي تابعه آن اين بانك خصوصي ايجاد و شروع به فعاليت كند.
باز هم اگر دوستان سوالي دارند بفرمايند ... ما در خدمتيم.
خداحافظ

دوستان عزيز بارها در مورد پارسيان گفتم و حالا تقريبا همه دارند به حرف من ميرسند و حال هم عرض ميكنم اگه قراره پارسيان ديگري باشه چيزي نيست به جز سرمايگذاري بهمن

تاريخ امروز را به خاطر بسپاريد ببينيد كي گفتم اين سرمايگذاري يكي از پديده هاي بورس خواهد شد ;)

سلام - مازيار خان ميرجهانگيري
اصولا بايد اخباري داشته باشي و يا اينكه بر اساس اطلاعاتي پيش بيني ميكني
هر دو صورت بايستي به اصل اطلاعات و اخباري كه داري مطمپن باشي

از اين منابع موثق كه داري اطلاعات بيشتري در خصوص باز شدن نماد س. بهمن داريد يا نه

سلام دوستان و خدمت اقاي تهراني عزيز.
ميش لطفا در مورد نحوه خريد بيمه ملت توضيح بدين؟
كه از كجا ميشه پذيره نويسي كرد
ممنون ميشم

با مازيار موافقم

باسلام به همه دوستان بويژه دوست عزيزم مازيارجهانگيري
من كاملاٌ با فرمايشات شما موافقم...
راستش براي اطلاع دوستان بايد عرض كنم كه من هفته گذشته به شركت توسعه سرمايه گذاري بهمن ( كارگذار شركت سرمايه گذاري بهمن ) سر زدم.
طبق گفته يكي از پرسنل محترم كارگذاري اوراق سهام تا پايان ديماه آماده خواهدشد و در بهمن ماه شركت سرمايه گذاري بهمن وارد تالار بورس خواهدشد.
اين خط واين هم نشون ... ببينيد كه اين سهم در پايان سال و ابتداي سال آينده چه ميكنه :-o
از من و جناب مازيار خان گفتن ...
به محض آغاز معاملات اين سهم در تالاربورس از آن غافل نشويد .
در پايان باز هم خدمت مازيار خان عرض ارادت ميكنم. ;)
خداحافظ

ببخشيد كارگزار صحيح است

بجاي كارگذار بخوانيد كارگزار
ممنون

امير حسين عزيز من هم خدمت شما ارادت دارم @};-
آتيه25 دوست گرامي
روش من معمولا بدست آوردن اخبار از شركتهايي است كه به دليل ارتباط هاي كاري با آنها تماس دارم. ولي برداشتهاي من كه صرفا نظرات شخصي ميباشد بيشتر تحليلهاي خودم بوده كه با توجه به اخبار موثق به دست ميايد. وبهمن از داشتن يك مدير كاملا توانمند سود ميبرد كه به قول كاميار عزيز واقعا مدير است . تمام سياست ايشان به دست گرفتن كنترل كامل سهم توسط شركت ميباشد.
شركت جديدا قصد دارد سرمايگذاري هاي بزرگي در موارد مختلف انجام دهد كه يكي از آنها امكان تاسيس يك بانك خصوصي با همكاري صندوق قرض الحسنه ... ميباشد بنابراين امكان افزايش سرمايه ديگري وجود دارد
در ضمن اين شركت پشتوانه هاي حقوقي و نفوذ دار زيادي دارد
شايد باورتان نشود ولي من اين اواخر اين سهم را با قيمت سهمي 200 تومان از يكي از دوستانم خريدم اولش كمي نگران بودم ولي الان به جرات ميگويم تا دو ماه ديگر حداقل 100 درصد سود ميكنم.

با صحبتي كه با كارگزارم و همينطور دوستانم در شركت س بهمن داشتم مطمپن شدم پتانسيل و قدرت مديريتي اين سهم آنقدر زياد است كه رشد پايدار و پيوسته و ملايم آن تا مدتها اجتناب ناپذير ميباشد.
باز هم تاكيد ميكنم اينها برداشتهاي شخصي خودم با توجه به اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشته شده ميباشد

عزيزان امير حسين خان و مازيار خان

من از پذيره نويسي وبهمن جا ماندم. حال بين پذيره نويسي ارزش آفرينان و خريد وبهمن پس از ورود به بورس كداميك را بهتر ميدانيد. لطفا مرا از ادله منطقي خود در مقايسه اين دو محروم نفرماييد.
ممنونم

سلام - اميرحسين خان حقيقي
لطفا آدرس كارگزاري توسعه سرمايه گذاري بهمن را اعلام نماپيد

آدرس توسعه سرمايه گذاري بهمن

سلام آتيه جان
آدرس : ميدان آزادي - خيابان آزادي - روبوي مركز تلفن شهيد فرد اسدي - كوچه نور افكن - پلاك1 طبقه 2 - تلفن 4-6056103
سايت اينترنتي ( البته با تاخير بروز ميشود) www.bahmaninco.com
موفق باشي

حاجي...

سلام حاجي
هردو اينها خوب هستند ولي و بهمن بهتره چون زودتر ميتونيد از اون بهره لازم رو ببريد...
ولي اگر ميتونيد از 2 ميليون تومان از سرمايه خودتون براي حداقل 2 سال چشم پوشي كنيد سهام سرمايه گذاري ارزش آفرينان هم بد نيست ... چون تقريباٌ به ارزش اسمي خريد ميكنيد.
به گروه بهمن و زير مجموعه هايش اطمينان داشته باشيد ...
ولي توصيه من به شما اينه كه گوش بزنگ سرمايه گذاري بهمن باشيد كه داره از راه ميرسه...
همون اول كه باز شد بخريد.اين سهم آهنگ صعودي پيوسته اي خواهد داشت هر چند آهسته باشد...
موفق باشيد

سلام - اميرحسين خان حقيقي
فكر ميكني نماد س. بهمن در چه تاريخي و با چه قيمتي باز شود.

آقامازيار!چطورميشه سهام اين وبهمن راخريد؟ممنون ميشم اگه جواب بدهيد!

آتيه جان...

سلام آتيه جان...
فكر ميكنم در بهمن ماه و با قيمتي در حدود 1800 تا 2400 ريال باز ميشود...
انشا...
موفق باشيد