حمل و نقل توكا تا كجا ؟

با سلام و عرض ادب
حمل ونقل توكا در ماه گذشته روند سعودي گرفته به نظر دوستان تا كجا جا داره؟با تشكر

سلام

فعلا تا اينجا

سلام

و تا دوم و سوم؟

من سهامداراين سهمم به قيمت 680 4 ماه پيش
اي پي اس آينده شركت البته تا ماه آينده 250 خواهد شد اذا تا 2400 مي تونه سعود كنه
خودم 2400 خواهم فروخت

آقاي سلامتي

سلام آقا من هم به عدد 250 تومن رسيدم اما شما اين عدد رو از كجا بدست آوردين ممكنه بفرماپيد؟
در ضمن چرا فرمودين كه تا ماه آينده تعديل مي ده ؟ اينكار بر چه منطقي استواره؟

من قبلا درهمسايگي اين شركت مشغول كاربودم به تبع مي تونم حدسهاي مطمپني بزنم
درضمن ابركوچولو اگراشتباه نكنم درمطلبي در همين سايت ازقول شما راجع به يك موقرمز
قلكش و پيام نوشته بوديد لطفا اگراطلاعات بيشتري داريدبنويسيد
چون من پيامرو خريدم و با سود نسبتا خوبي ردش كردم مي خوام ببينم ازسود بيشتر ضرركردم
يا نه؟

سلام آقاي سلامتي

ميگن سلام سلامتي مياره .
در عمل ديدم كه سلام كه كردم سلامتي هم اومد >:D<
آقا جون اوني كه راجب مو قرمزه نوشته بود من نبودم آقا شيرواناهه بود عزيز !!!
اما منم نوشتم كه ايشون رو مي شناسم و آدم خيلي جالب و در عين حال كاسبي بود .
توجه داشته باشين كه بنده گفتم چون شنيده بودم كه ايشون (مو قرمز خان) نعل اسب مرده رو هم مي كنه برام جالب بود كه ديدم بشدت دنبال توكا مي ياد . و اين در درستي تحليلم راجب توكا بي تاثير نبود . چون من توكا رو براي 50٪ سود انتخاب كرده بودم و بقيش برام ناشناخته بود اما وجود اين آقا قرمزي كمكم كرد كه در اون قسمت ناشناخته توكا تحقيق كنم كشف كردم كه بايد منتظر 200٪ سود باشم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-/

نمي دونم چرا جواب من توسايت نبود شايد ديرتربرسه به هرحال دوباره مي نويسم
مي خواستم بدونم ازكجا متوجه شدي دنبال توكاست چون من هم توكا خريدم براي مجمع رفتن
100٪افزايش سرمايه داره با توجه به رشد حمل ونقل و مالكيت 50٪ آن براي توكا سهم توكا 10٪
اضافه اي پي اس يعني وتوكا اي پي اس حداقل 120(با توجه با اينكه 10٪سرمايه توكا درحمل و
نقل خوابيده)
مهم :*****
اگه ازاين آدم مطمپني و مي دوني الان چه سهميرو دنبالشه به ما هم بگيد تا معاملات روزانه اون سهمرو چك كنيم ودرصورت تاييد خريدانجامبديم
باتعريفاي تو ازتوكا(بدون شرح) بايد بگم ميتونه درست باشه به شرطي كه ....
درضمن توكا چندسال يكبارتغييرمديريت داره اگه مديرجديد خرابكاري نكنه