دوستان قرار بود هر كي راجع به بيمه هاي خصوصي مطلبي يا اطلاعاتي دارد بنويسد.يكي دو روز ديگه يكسري مطالب راجع به بيمه ملت دارم كه روي سايت قرار مي دهم . از آن مي توان به صورت هند بوك !! استفاده كرد.
اما ابتدا بگذاريد براي شروع از يك خاطره آغاز كنيم:
شايد در ابتدا كمتر كسي به بيمه هاي خصوصي نظر داشت. ابتداي سال 82 بود كه وقتي به يكي از شعب بانك صادرات جهت پذيره نويسي مراجعه كردم حتي مسئولان بانك از پذيره نويسي اطلاع درستي نداشتند. تا مدتي دنبال بخشنامه ها و ... گشتند و بعد از كلي فكس و تلفن دستورالعمل پذيره نويسي را يافتند. يادم ميايد خانم مسني همراه نوه 5_4 ساله اش به بانك آمده بود او هم مي خواست پذيره نويسي كند و مدام از رئيس بانك مي پرسيد آقاي رئيس خوبه يا نه ؟!!! توي دلم گفتم از كي داره مي پرسه خبر نداره حدود 1.5 ساعت معطل شدم كه آقا تازه بفهمد كه امروز بايد پذيره نويسي كنه توي همين حال و احوال بودم كه همين سئوال را از من كرد :"آقا پسر!! شما كه ميخواي بخري مي دوني خوبه يا نه؟ من همش دويست هزار تومن دارم ولي مي ترسم. همسايمون اصرار كرد بيام. نكنه پولهارو بردارند و فراركنند؟!!!!
آن موقع من هم مطمئن نبودم كه بيمه هاي چطوريند. نميدونستم چي بگم به او گفتم مطمئنم كه پولتو نمي دزدند ولي نمي دونم كه مي تونه شمارو پولدار كنه يا نه؟ مثل اينكه بهش برخورد و در جوابم گفت: من به اسم نوه ام مي خوام بنويسم الان من آفتاب لب بومم شايد اين تنها نوه ام كه بعد از سالها انتظار خدا به پسرم داده به نوايي برسد آخه خيلي دوستش دارم.
چهرشون توي ذهنم حك شد ولي در مجمع عمومي نديدمشان خيلي وقته كه هر وقت چشمم به بيمه ملت مي افته ناخداگاه به ياد چشمان معصوم و زيباي نوه از همه جا بي خبر"!" و مادر بزرگي كه همه فكر و ذكرش را معطوف نوه نازنينش كرده بود مي افتم بعد از خبر افزايش 500 درصدي سرمايه در ذهنم تنها "نگاه نازنين كوچولوي خوشحال" تداعي مي شه!!!! اميدوارم خدا فرصت "ديدن ثمره اقدام مادر بزرگ را به او بدهد".
بازهم خواهش مي كنم دوستان اگر راجع به مجمع و هر گونه اطلاعات ديگر راجع به بيمه هاي ديگر مثل :كارآفرين ،رازي،پارسيان،سينا،توسعه و.... داريد اينجا بنويسيد تا همه از آن به عنوان مرجع، استفاده كنند .
بيمه دي كه هفته گذشته بي سر و صدا پذيره نويسي كردو خيليها خبر دار نشدند.
اما بيمه سامان تا قبل از آخر سال پذيره نويسي مي كنه. اين يكي نبايد از دستتمان در برود.
به اميد سود بيشتر
راستي با شركت توسعه سرمايه گذاري بهمنُ براي خريد و فروش بيمه ملت تماس گرفتم (6020000) گفتند طبق بخشنامه خريد و فروش اين سهم ممنوع است.فقط سرمايه گذاري ارزش آفرينان داريم به قيمت 113 تومن !!!!
فعلا اطلاعات مربوط به سهامداران عمده بيمه ملت را حضورتان تقديم مي كنم:
سهامدار درصد
1)شركت كاشي و سراميك تامين 19
2)گروه بهمن 96/18
3)شركت صندوق بازنشستگي 17
4)شركت امداد خودرو سايپا 5
5)شركت بيمه اي رايان سايپا 5
6)شركت سايپا يدك 5
7)شركت ايران و شرق 5
8)سرمايه گذاري سپه 5
9)شركت مدبر بازرگان 5
10)شركت مدبر كشت توس 5
11)شركت بازرگاني صنعت ايران اطلس 2
12)شركت توليد قطعات پارس خودرو 2
13)شركت خدمات هوايي آسمان 2
14)شركت سرمايه گذاري بهمن 3/1
15)شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران 1
16)ساير 74/1
لازم به تذكر است سرمايه گذاري صندوق بازنستگي داراي 17 درصد از سهام شركت بيمه ملت مي باشد. البته فكر مي كنم بيمه ملت آن چنان آش دهن سوزي هم نيست .سود شركت در سال 82 مبلغ 50 ريال و براي سال سال 83 مبلغ 70 ريال درنظر گرفته شده .
با تشكر . ايليا
ايلياي عزيز ضمن تشكر از شما در شركت نمودن در اين مباحثه به عرض مي رسانم :
بيمه ملت در خرداد ماه سال 1382 اقدام به پذيره نويسي كردوپس ازاخذ پروانه فعاليت در كليه رشته ها از جمله اموال و مسئوليت و مهندسي و اشخاص در آذر ماه فعاليت رسمي خود را آغاز كرد .اين در حاليست كه درروزهاي واپسين سال 82 مابقي سرمايه(%50) را دريافت كرد.در اين مدت كوتاه و طبق صورتهاي مالي شركت درمجمع تير ماه سال گذشته مبلغ 328/980/961/14 ريال (حدود يك و نيم ميليارد تومان) سود خالص بدست آوردكه با توزيع 000/000/000/ 10 ريال (حدود يك ميليارد تومان)يعني به ازاي هر سهم 50 ريال صورتهاي مالي را ضمن در اختيار گرفتن افزايش سرمايه 100ميليارد توماني به تصويب رساند.
طبق پيش بيني ارائه شده در گزارش مجمع براي سال 83 حدود 320 ريال سود پيش بيني شده است كه فكر مي كنم شايد منظور شما براي سود هر سهم 70 ريال، بعد از افزايش سرمايه باشد كه با توجه به نزديك شدن به پايان سال مالي امري منطقي به نظر مي رسد.بعدها راجع به بازار و صنعت بيمه و دورنماي آن بيشتر خواهيم نوشت.
در پايان مقايسه اي بين شركتهاي بيمه دولتي قبل از ورود بيمه هاي خصوصي مي آورم :
بيمه ايران:
درصد در اختيار داشتن بازار: 57 درصد
سرمايه:200 ميليارد تومان
تعداد پرسنل :3500 نفر
بيمه آسيا:
درصد در اختيار داشتن بازار: 25 درصد
سرمايه:75ميليارد تومان
تعداد پرسنل :1800 نفر
بيمه دنا:
درصد در اختيار داشتن بازار: 13 درصد
سرمايه:55 ميليارد تومان
تعداد پرسنل :1200 نفر
بيمه البرز:
درصد در اختيار داشتن بازار: 5 درصد
سرمايه: 65ميليارد تومان
تعداد پرسنل :1000 نفر
در سال 82 كل حق بيمه دريافتي در كشور برابر 12650 ميليارد ريال بوده است كه شركتهاي بيمه خصوصي حدود 406 ميليارد ريال از آن را در اختيار داشتند.يعني چيزي در حدود 3.2 درصد .
البته طبق پيش بيني ها درصد رشد حق بيمه دريافتي ،ساليانه حدود 20 درصد خواهد بود.
ضمنا اين نكته را نبايد از ياد برد كه در سال اول كه اكثر شركتها مشغول استقرار و درگيريهاي اوليه تا سيس بوده اند و انتظار چنداني ار آنها نمي رود واگر نه بيمه هاي خصوصي صرف پوشش دادن زير مجموعه هاي خودشان در سالهاي اول شاهد سود سرشاري خواهند بود.
تو اين بحث هاي خودتون اگر امكانش هست شرحي اي از خدمات بيمه هاي خصوصي مثل بيمه عمر ، بيمه پس انداز ،بيمه حوادث ، بيمه درماني و......نرخ خدماتي كه از بيمه شده ها ميگيريند را توضيح بديد.
موفقيت و سربلند باشيد. ايليا