ايران خودرو - سايپا - سايپا ديزل دارندگان پارسيان

دوستان شركتهاي ايران خودرو - سايپا - سايپا ديزل - مهركام پارس دارنده 35 ٪ و همچنين شركتهاي ديگر نظير محور سازان و مگا موتور و ديگر قطعه سازان نزديك به 10 ٪ سهام پارسيان را دارند كه به در 4 سال پيش 100 تومان به ازاي هر سهم تمام شده و الان با قيمت 1000 تومان پارسيان 10 برابر برايشان سود به همراه دارد.

سرمايه فعلي پارسيام 200 ميليارد تومان و سرمايه فعلي ايران خودرو 300 ميليارد تومان است

ديگر خود ميدانيد.

به نظر من خودرويي ها جهش اساسي ميكنند.

يك نظر

محمد جان سلام
اولا سهام بانك پارسيان فقط در خانواده ايرانخودروست نه سايپا بنابر اين سايپا سايپا ديزل مگاموتور و ديگر قطعهسازان سايپايي پارسيان ندارند.
دوما اگر قيمت پذيره نويسي 167 ميلياردي را مبناي محاسبات قراردهيم از ابتداي تاسيس بانك تا كنون 5*4.89*1.1=26.89 برابر شده است كه تازه ارزش فعلي بيش از 500 تومان خواهد بود.

سوما خود ايرانخورو هم بطور مستقيم هيچ سهمي ندارد فقط از طريق قطعه سازان خود مانند محور-مهركام-شتابكار-مجموعه هاي پرسي-لانار-ياتاقان بوش-ساپكو-...در مجموع سهمي حدود 27٪را داراست.
پارسيان بطور حتم روي ايران خودرو و قطعه سازان بورسي ان تاثير خواهد گذاشت اما نه در حد جهش قيمت
روي قطعه سازي مثل محور سازان بدليل سرمايه پايين ان نسبت به موجودي سهمش(10762000 سهم) قاعدتا تاثير شديدتري خواهد داشت.اما روي خود ايران خودرو شايد در حد 10-15٪ رشد .

با سلام و تشكر از جناب عليزاده

لطفاْ در صورتي كه از تعداد دقيق سهام پارسيان شركت محور سازان اطلاع داريد اعلام نماييد چون من به طور اتفاقي با حسابرس اين شركت برخورد داشتم ايشان تعداد سهام پارسيان شركت محورسازان را بالاي 40 ميليون مي دانست و پيشنهاد خريد را ايشان به بنده دادند . از آنجايي كه من نميخواهم اطلاعات اشتباه و گمراه كننده در اين سايت عنوان نمايم لذا از دوستاني كه اطلاعات دقيق تري دارند تقاضا مي كنم اعلام نمايند . با تشكر

پ

خاور براي تعديل بسته شده.
رنا امروز روي 6 باز شد! >:D<
زامياد از هفته ديگر سودش را پرداخت ميكند! + تعديل!
سايپا ديزل به زودي افزايش سرمايه دارد! + تعديل!
بهمن به زودي افزايش سرمايه دارد! + تعديل
ايرانخودرو به زودي افزايش سرمايه دارد! + تعديل

:D<