ارز bzrx

با سلام و خسته نباشید
من ارز bzrx رو داخل سیف پل رو بستر bep20دارم ولی مبلغ رو نشون نمیده ، مثل اینکه پروتکلش عوض شده، میخواستم بپرسم چجوری میتونم به توکن جدید تبدیلش کنم،البته عرض کردم چون رو بستر bep20 هستش یخورده گیج کننده شده برام.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

من متوجه مشکل نشدم
یعنی الان کیف پول از رمزارز پشتیبانی نمیکنه یا آدرسو اشتباه زدید

1 پسندیده

ببینید من قبلا ارز bzrx روی شبکهbep20 انتقال دادم به کیف پول سیف پل ولی جدیداً مبلغشو نشون نمیده،در حال حاظر این ارز تغییر پروتکل داده و کلاً عوض شده،که باید با توکن ooki تعویض بشه
مشکل اینه که این اتفاق فقط برای bzrx هایی که تو بستر اتریوم هستند امکانش هست،میخواستم ببینم من چکار میتونم انجام بدم

ببینید من قبلا ارز bzrx روی شبکهbep20 انتقال دادم به کیف پول سیف پل ولی جدیداً مبلغشو نشون نمیده،در حال حاظر این ارز تغییر پروتکل داده و کلاً عوض شده،که باید با توکن ooki تعویض بشه
مشکل اینه که این اتفاق فقط برای bzrx هایی که تو بستر اتریوم هستند امکانش هست،میخواستم ببینم من چکار میتونم انجام بدم

تغییر پروتکل ها تا جایی که اطلاع دارم توی ولت اتفاق نمیفته
باید ببرید توی اکسچنج هایی که معرفی میکنن و توی اکسچنج اهمیتی نداره رمزارز رو با چه شبکه ای منتقل کنید

درواقع با همین bep20 بفرستید به اکسچنجی که اعلام کردن بعد از اونجا تبدیلشو انجام بدید
اگر لازم بود میتونید همونو روی اتریوم منتقل کنید

ممنونم،چک میکنم ببینم کدوم صرافی از این بستر پشتیبانی میکنه

یه پروتکل اعلام کردن خودشون مثل اینکه فعلا رو بستر اتریوم و پالیگان فعلا امکانش هست

1 پسندیده

مرسی از توجهتون ⚘:folded_hands:

1 پسندیده

قربان شما :rose::rose::folded_hands: