ایا بورس فقط غدیر و پارسیان وملی است؟
دوستی صحبت کرده بود و گفته بود که این سهمها یعنی پول نقد
این یعنی فاجعه در بورس به جای اینکه همه سهامها در دست همه باشد این سه سهم
ابتدا بواسطه پشتوانه دولتی و رانت مدیریتی با هلدینگ قوی وارد بورس شدند و با استفاده از همان رانتها پول همه را به سوی خود جذب کردند
اکنون بعضی از دوستان خوب راه خود را پیدا کرده اند و به قول دوستی در این تالارهای بورسی از طرف مدیران انها مامور شده اند
که بگویند فقط این سه سهم خوب است و الباقی فاتحه اگر این سه سهم خوب شود کل بورس خوب می شود
جالب است از زمانی که غدیر ایستاد ایر سهمها رشد کردند و اکنون مدیران عدیر به همه میتازند و هیچ انتقادی را تاب نمی نهند
اشتباه دبیر کل اقای عبده در دادن مجوزهای افزایش سرمایه سنگین به این سهمها اکنون نتایجش نشان داده می شود
این سهمها با حجمم بنای سنگین غولی شده اند که نمیتوانند تکان بخورند و دیری نخواهد پایید که پارسیان با افزایش سرمایه 500 درصد و بلعیدن حجم عظیمی از سرمایه به
روزگار غدیر خواهد افتاد
حال به جای اینکه سو مدیریت خود را مثل همیشه به
گردن امریکا و این سایتهای تالار بورسی و بازتاب بیندازیم
دوستانی که تا دیروز سمت مدیر پارسیان غش میکردند و اکنون سمت مدیر غدیر و فردا سمت دیر ملی چرا که پرتفویشان همین سهامهاست و هیچ بقالی
نمیگوید ماست من ترش است
بهتر است برود و از غدیریها بپرسد چند صد میلیارد پول از بورس خارج کرده اید و جرا؟
پول افزایش سرمایه های سنگینتان را کجا سرمایه گذاری کرده اید؟
و من هشدار میدهم که دیری نخواهد پایید که بورس اوراق بهادرار تهران خواهدش بورس اوراق غدیر ملی و پارسیان و ساختمان و نه ساير سهامها
و اين سه سهم پدر خوانده بورس ميشوند و ديگر تمام
واین انحصار گرایی در بورس درست نیست
من پیشنهاد میکنم دبیر کل اینده حجم سرمایه محدودی برای سرمایه گذاریها در نظر بگیرد و لی برای کارخانه های تولیدی با صرف افزایش سرمایه در کارهای تولیدی
این محدودیت را در نظر نگیرد
و غدير را به تكه هاي مختلف تقسيم كند
پس بهتر است مدیران غدیر و پارسیان ملی ه جای حمله به بقیه و مقصر دانستن زمین و زمان به خود بیایند
و دوستان هم بهتر است کمی بیشتر فکر کنند
دوستي كه به هر جا رسيده است از همين تالار بورس رسيده است بهتر است نمك نخوري ونمكدان نشكني
خوشبختانه اكنون تالار ازاد است و هم همفكران تو و هم مخالفان تو مي توانند مطلب بزنند و مثل تالار بورس قبلي در سانسور و حمايت عده اي خاص نيست
اگر بگذاريد
و من با فخاشيها هم موافق نيستم