سلام
كمك كنيد رو واسه تازه وارد هايي مثل خودم باز كردم كه هميشه نياز به كمك اساتيد داريم .
اميدوارم جايي باشه كه كوچيكترها بتونن هر وقت بخوان از بزرگترها هر سوالي رو بپرسن .
و اميدوارم همگي مثل گذشته مورد لطف قديمي تر ها باشيم.
ان شا ا...
براي افتتاح هم خودم شروع ميكنم :
من مقداري زنگان باد خريده 411 دارم لطفا در با ره تقسيم سود در سي آبان و آيا اينكه شامل من ميشود يا نه و اينه اگر ميشود تا چقدر بعد از 30 آبان بايد سهاممو نگه دارم توضيح دهيد.
ممنون و شرمنده
رضا
مي شود
دوست عزيز ، اگر 30 آبان موعد مجمع عمومي باشد و شما هم تا آن موقع سهم را نگه داري قطعاْ سود به شما تعلق مي گيرد .از روز اول آذر هم مي تواني سهامت رو بفروشي و سود را هر وقت توزيع كردند بگيري.
سلامت باشي
سلامت جان مرسي
هميشه سلامت باشي
گازلوله
سلام خدمت اساتيد بزرگ
لطفا راجع به وضع فعلي گازلوله و خريد آن نو هفته جاري با ديد ميان مدت اعلام نظر فرماييد.
ممنونم و شرمنده لطفتان
رضا
مجمع زنگان
آقا رضا سلام
طبق قانون شركتها 4 ماه فرصت دارند تا پس از پايان سال مالي مجمع ساليانه برگزار كنند. حالا يكي مثل و بوعلي و وپترو در كمتر لز يكماه مجمع برگزار كرده و براي تقسيم سود زمانبندي اعلام ميكند و ديگري ممكن است تا روز 120 ام هم عقب بيندازد.
باز مطابق قانون شركتها مهلت دارند تا 6 ماه پس از برگزاري مجمع ساليانه نسبت به پرداخت سود اقدام نمايند (اين شد10 ماه) حالا اينكه سود سهم كي دست سهامدار رابگيرد بستگي به مديريت شركت دارد.
با توجه به اين مساله و اينكه پايان سال مالي زنگان 30/8 است خودت ببين تا كي ممكن است سود سهم دستت را بگيرد. البته اين فقط براي بحث سود است و اينكه قيمت زنگان در آن تاريخ ممكن است غير از اين اعداد باشد بحث ديگري است.
موفق باشيد
علي رشيدي
تشكر
علي آقاي گل ممنونم
فقط اين را هم بگو كه من بايد سهاممو تا پايان سال مالي نگه دارم يا تا زمان تشكيل مجمع تا سود شامل حالم بشه
از لطفت ممنونم
بازم به ما سر بزن
ارادتمندت:رضا
Re: مجمع زنگان
جناب Rashid سلام :x
باز مطابق قانون شركتها مهلت دارند تا 6 ماه پس از برگزاري مجمع ساليانه نسبت به پرداخت سود اقدام نمايند (اين شد10 ماه) حالا اينكه سود سهم كي دست سهامدار رابگيرد بستگي به مديريت شركت دارد.
با عرض پوزش تصحيح مينمايم :
طبق ماده 240 قانون تجارت، شركتها حداكثر تا 8 ماه پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه ، فرصت توزيع سود دارند (در صورت وجود سود ) .
با تشكر
تشكر
رابين هود عزيز
تشكر ويژه از توجهت
لطفا اگر راجع به گازلوله و زنگان در كوتاه مدت نظري داري ما رو بي نصيب نذار.
در ضمن دوست دارم بدونم پيشنهاد بهترين خريد واسه شنبه از طرف تو چي ميتونه باشه ؟
رضا
لطفا مرحمت فرماييد
بالا آمدن تاپيك جهت مشاهده و راهنمايي بزرگان :(( :(( :(( =((
رضا زارع جان! اگر يك سهمي را حتي يك روز قبل از برگزاري مجمع آن بخري و بلافاصله بعد از برگزاري مجمع بفروشي به شما سود تعلق مي گيرد همين طور در مورد حق تقدم يا سهام جايزه ناشي از افزايش سرمايه اگر حتي يك روز قبل از برگزاري مجمع فوق العاده كه به منظور افزايش سرمايه تشكيل مي شود يك سهم را بخري و بلافاصله بعد از برگزاري مجمع فوق العاده آن بفروشي به شما حق تقدم و سهام جايزه تعلق مي گيرد.
مهم سهمامدار بودن در زمان مجمع است نه قبل و بعد از آن!
همينطور كه دوستان گفتنيد مي تواند سود نقدي مورد تصويب مجمع عادي مي تواند تا 8 ماه بعد از مجمع داده شود كه البته هر شركتي بسته به مدير خود روال خود را دارد. پس با احتساب اينكه مجمع عادي مي تواند تا 4 ماه بعد از پايان سال مالي طول بكشد مي تواند گرفتن سود نقدي تا يكسال بعد از پايان سال مالي نيز طول بكشد. :-o :-o
تشكر
مرتضي جان سلام
ممنون از توضيحاتت
اگه ممكنه نظرتو راجه به خريد گاز لوله تو اين هفته و همچنين بهترين خريد با ديد كوتاه و ميان مدت براي شنبه واسمون بنويس .
بقيه بزرگان هم ما رو از تجربياتشون محروم نكنن . به اميد هفته هاي بهتر براي همه دوستان در آينده .
ارادتمندت:رضا
سوال مجدد
سلام خدمت دوستان عزيز
لطفا راجع به وضع فعلي گازلوله و خريد آن نو هفته جاري با ديد ميان مدت اعلام نظر فرماييد.
در ضمن اگر درباره زنگان : ...نگهداري يا فروش يا خريد مجدد ....نظري داري واسمون بنويس .
در ضمن به نظر شما بهترين خريد واسه شنبه با دد ميان مدت (حدود 1 ماه ) چيه ؟
اگه نظرتون رو در تاپيك (آقايون اساتيد لطفا كمك كنيد ) بنويسيد ممنون ميشم .
تشكر و شرمنده لطفتان
رضا
پارس دارو:مهجور ولي معقول
با سلام
نمیدونم هیچ به پارس دارو دقت کردید یا نه
این سهم تو سه ماه گذشته یعنی از ششم مرداد تا حالا فقط 9 روز منفی خوده که بسیا جالب و در خور توجه است
به نظر میرسد با توجه به اعلام رسمی وزارت بهداشت مبنی بر اینکه در نیمه دوم سال به طور متوسط روزانه 5 قلم دارو با افزایش قیمت مواجهند رشد پایدار این سهم همچنان ادامه داشته باشد.
به نظر من این سهم با قیمت کنونی به عنوان یک سهم کم ريسک و پر بازده ارزش افزوده شدن به هر سبدی رو داشته باشه
دوستان اگر در این زمینه نظری دارند ما رو محروم نکنند.
با تشکر
رتبه 24
دوباره سلام
راستي يادم رفت بگو رتبه نقد شوندگيشم 24 بوده . :p
شاخصها چه ميگويند ××××
دوستان سلام
در حال تهيه يك جزوه آموزشي در باره انواع شاخصهاي تحليل تكنيكي قيمت آينده سهام هستم.
از همه عزيزاني كه در اين باره اطلاعات يا مطلبي دارند خواهش ميكنم دريغ نفرمايند.
ان شا الله مطالب مفيدي براي همه عزيزان استفاده كننده از سايت فراهم شود .
در ضمن Plug inمحاسبه 100 شاخص در اكسل را هم دارم (XL را ميگويم )
البته احتمالا بيشتر دوستان هم دارند ولي اگر مدير محترم سايت صلاح بدانند امكانش را فراهم كنند روي سايت بگذارم تا همه استفاده كنند.
با تشكر
رضا
سلام
ميتونم اون فيال اكسل شمارو قرض بگيرم ;)
من هم ميخواهم
با عرض سلام و ادب
من هم اگر ممكن هست طالبشم :)
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
مدير محترم سايت اگه اجازه بدن
چشم ...حتما
دارم با مدير سايت رايزني ميكنم
اميدوارم تا فردا اجازشو بگيرم
رضا
آقاي چراغعلي و پيام عزيز سلام
فكر كنم نسخه اي كه من دارم serial number نميخواد
اول فكر كردم شايد ناقص باشه ولي بعداز نصب ديدم درست كار ميكنه
هر چه سريعتر سعي ميكنم رو با اجاز از مدير uploud كنم كه همه دوستان استفاده كنند
ارادتمندتان
رضا
لطفا اجازه